Aurelia Fodboldtrøjer Adelerh

Aurelia Fodboldtrøjer Adelerh

Fodboldtrøjer


Manchester City midtbanespiller Fernandinho blev sendt ud for tredje gang i sine sidste seks spil, men det stoppede ikke dem, da Sergio Aguero kom ud af bænken for at score i et 2-1 Premier League-nederlag af Burnley på mandag.
Citys håb om at lukke kløften på ledere Chelsea tog et slag i 32. minut, da deres brasilianske skipper Fernandinho fik et ret rødt kort til en hensynsløs tofods tackling på den islandske midtbanespiller Johann Berg Gudmundsson.
Men Burnley, der kun har haft et eneste punkt på vejen hele sæsonen, var ude af stand til fodboldtrøjer at hævde sig, og City flyttede komfortabelt fremad med Gael Clichy og substitutions Aguero scorer inden for fire minutter af hinanden efter pausen.
Ben Mees svar betød, at nogle slyngler for City, men Pep Guardiolas side var sjældent urolige, da de flyttede over Tottenham Hotspur og Arsenal i tredje og syv point drift af Chelsea og to fodboldtrøjer bag Liverpool, som trak sig til Sunderland.
Spørg dommeren - ikke mig. Vi vil spille uden Fernandinho, sagde Guardiola, da han blev spurgt om det røde kort, hvilket betyder et fire-spil forbud mod midtbanespilleren, der også blev afskediget mod Chelsea og Borussia Moenchengladbach i denne sæson.
Vi forsøger at spille fodbold. Jeg kan ikke kontrollere omstændighederne. Vi ønskede at vinde ... Når du spiller 10 mod 11, nogle gange forsvarer du bare, men jeg ville gøre modangreb med Kevin De Bruyne, Raheem Sterling og Sergio Aguero, og vi gjorde det.
City, der har brug for et hurtigt svar efter nederlag på titlen rivaler Liverpool lørdag, dominerede besiddelse i første halvleg, men kæmpede for at nedbryde Burnley s pakket forsvar.
De begyndte fodboldtrøjer kun at udskære de besøgende, da Aguero og David Silva blev introduceret efter pause.
Efter 58 minutter klipte Clichy, som kun havde scoret en gang i mere end 100 ligaeventyr til City, skåret ind fra venstre og leverede et lavt skud, der krybte inde i Tom Heatons farstolpe.
Aguero fordoblet Citys ledelse med en fin finish fra en stram vinkel fire minutter senere efter at Raheem Sterling var faldet over at forsøge at runde Heaton, og chancen syntes at være gået tabt.
Argentina angriberen, der vendte tilbage fra suspension mod Liverpool, har nu 11 ligamål i denne sæson.
Sergio hjælper meget, for det meste scoring mål, Guardiola sagde. Han spillede 90 minutter efter fire spil ude, og jeg overvejede ham ikke at spille 90 minutter igen efter to dage.ArturoBid billiga fotbollströjor BrianBelc
NestorCar billige fotballdrakter EugenioHe
TabathaGe maglie calcio poco prezzo JoycelynQ
DollieHol fotbollströjor KourtneyO
Antoniows billige fotballdrakter SoonSxcxq
NealRayne fotballdrakter DonaldEgh